Снимка: Булфото

С нападки на сексуална основа ще се запомнят поредните номинации във VIP Brother. Вечерта започна с усмивки, след като съквартирантите имаха възможност заедно със зрителите да видят актьорската си игра в сериала "Лица назаем". Те се справиха повече от добре в сапунката, която дължи основно успеха си, че репликите в нея бяха автентични от престоя им досега в Къщата. Определено Стойко Сакалиев и Станка Златева бяха сред най-добрите образи, впечатлиха и Ваня и Йоана. Мишо Шамара пък пък обра овациите с визията си, тип "една вежда".

След закачките обаче участниците се включиха в номинационната игра, като капитани на двата отбора бяха варненският рапър и Пламен. Те трябваше да прекарат оголена жица през лабиринт, без да го докосват. При три грешки провинилите ги биеше ток по дупетата. Отборът на Мишо мина почти без грешка през препятствието, но в крайна сметка загубиха по време. Другият отбор бе избрал по-правилната тактика - по-бързо, макар и с чести токови удари отзад.

Шамара стана първият номиниран за изгонване, а неговият враг се сдоби с имунитет и статут на глава на къщата.

Последвалите номинации от страна на съквартирантите пък придадоха нов привкус, като потърпевш се оказа Мариан. Той обра негативния вот на групичката около Ваня Червенкова, която заяви, че моделът крие сексуалната си ориентация и е фалшив. Стойко Сакалиев продължи гей нишката и на свой ред изказа мнение, че Мариан крие в себе си друг човек и действията му не са точно мъжки. Черна точка за Кюрпанов даде и Тервел Пулев, който също защити номинацията си, че той бил изкуствен.

Самият Мариан пък номинира Ваня Червенкова с мотива, че не харесва поведението й и желанието да се налага сред останалите. Вторият му избор бе Саката, който според него се съобразява с бизнес дамата. 

Пламен пък избра да спаси от номинация Мира Радева, която също изпъкна с вота си. Тя даде глас срещу Станка, тъй като контактът между двете бил невъзможен и също я засегна по тънката линия със съвета да промени сексуалното си поведение.

В крайна сметка за оцеляване ще се борят Шамара, Йоана, Мариан и Ирина Флорин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase